CREUS QUE EL SISTEMA EDUCATIU ACTUAL ÉS L'ADEQUAT PELS TEUS FILLS?


Després d'un temps sense actualitzar, he trobat un vídeo del programa Redes que ens fa reflexionar sobre l'educació actual i el seu paper en el desenvolupament dels infants. És moment d'analitzar el sistema i valorar què s'està transmetent als infants perquè, potser, el que nosaltres considerem que és important, per a ells/es no té cap mena d'interés. Ens hem d'obrir a una nova concepció on les arts i el desenvolupament creatiu i artístic tinguin la mateixa importància que les que anomenem assignatures funcionals. Val la pena veure'l i treure conclusions. Espero que el gaudiu. 

Comentaris

  1. M'ha agradat molt aquest vídeo. Estic totalment d'acord amb la importància de potenciar la creativitat i l'art. Els temps han canviat i nosaltres ho estem fent massa a poc a poc. Genial la reflexió que fa el nen al final, l'hauriem d'escoltar molt seriosament i fer-li cas. Gràcies per compartir-lo.

    Una abraçada des d'unpolsimdesal!

    ResponElimina
  2. Hola, aquests dies he tingut problemes informàtics i he perdut tots els seguidors. Si vols pots tornar-me a seguir a Educació i les TIC

    Gràcies. Espero veure't aviat pel meu bloc. Salutacions.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars